Schildersbedrijf Volendam

Ben je op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf in Volendam? D. Ten Bosch Schilderwerken levert uitmuntende kwaliteit en professionaliteit in schilderwerk, voor zowel privéwoningen als commerciële panden in en rond Volendam. Of het nu gaat om gedetailleerd binnen schilderwerk of robuust buitenschilderwerk, ons team van ervaren schilders is gereed om topresultaten te leveren.

In Volendam en omgeving staan we bekend om onze vaardigheid in het revitaliseren van zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Van de initiële voorbereiding tot de uiteindelijke afronding, D. Ten Bosch Schilderwerken zorgt voor een onberispelijke afwerking.

Of je nu een totale renovatie van je huis of bedrijfspand plant of slechts enkele subtiele accenten wilt toevoegen zoals het schilderen van deurlijsten en kozijnen, wij voldoen aan jouw schilderwensen in Volendam met een oog voor detail en uitmuntende kwaliteit.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf volendam

Schildersbedrijf volendam

Voor al uw schilderwerk in Volendam

Zoek je een specialist voor je binnenschilderwerk in Volendam en de omliggende regio? Wij zijn de aangewezen partij voor diverse schilderprojecten, van het verven van kozijnen, deuren en plinten tot het sauzen en spuiten van muren en plafonds.

Met een eenvoudig telefoontje naar 06 12811094 kun je snel een vrijblijvende offerte krijgen van een ervaren binnenschilder.

Buitenschilderwerk behoeft regelmatig onderhoud door een vakkundige schilder om je woning of bedrijfspand niet alleen te verfraaien, maar ook om te beschermen tegen elementen zoals vorst, zon en regen.

Dit is essentieel om slijtage van je pand in Volendam te voorkomen. Voor kwalitatief buitenschilderwerk en onderhoud zijn wij klaar om je van dienst te zijn.

Offerte aanvragen

Latex spuiten Volendam

Zoek je een schilder voor het spuiten van je muren, plafonds, gevels of andere grote oppervlakken? Spuitwerk is een ideale oplossing voor het efficiënt en kosteneffectief behandelen van uitgestrekte vlakken. Het biedt een strakke, uniforme afwerking en wordt snel uitgevoerd, waardoor de overlast minimaal is.

Voor een optimaal resultaat is vakbekwaam spuitwerk essentieel. Kies daarom voor de expertise en concurrerende prijzen van DTB Schilderwerken. Of het nu residentiële woningen of commerciële gebouwen betreft, wij stemmen onze technieken en materialen af op de specifieke vereisten van elke ruimte, met aandacht voor aspecten zoals vochtigheid en blootstelling aan vervuiling.

Spuitwerk biedt diverse voordelen ten opzichte van traditioneel schilderen met een roller of kwast. Het is sneller, wat leidt tot besparing op de arbeidskosten, en levert een egaler resultaat op zonder zichtbare strepen of banen. Bovendien vereist het minder verf, wat kosten bespaart en milieuvriendelijker is.

Offerte aanvragen

latex spuiten volendam

houtrotreparatie volendam

Houtrot reparatie in Volendam

Hout is een sterk en duurzaam materiaal dat, mits goed beschermd met kwaliteitsschilderwerk, uitstekend bestand is tegen vervuiling en de elementen. Echter, houtrot kan nog steeds optreden, vaak door vochtinwerking. Signalen van houtrot kunnen variëren van zachte plekken tot het verkruimelen van het hout.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het herstellen van houtrot, weten wij precies hoe dit probleem effectief aangepakt moet worden. Onze zorgvuldige methode bestaat uit het reinigen, ontvetten en schuren van het beschadigde hout, ervoor zorgen dat het oppervlak volledig stofvrij is, en daarna een nieuwe laag verf aanbrengen, alles uitgevoerd met maximale precisie voor een naadloos en kleurvast resultaat.

Als je kiest voor DTB Schilderwerken voor jouw houtrotreparatie, dan zorg je ervoor dat jouw houtconstructies weer als nieuw zijn, stevig en bestand tegen externe factoren. Wij zorgen niet alleen voor de reparatie, maar ook dat het schilderwerk jouw hout voor lange tijd optimaal beschermt.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Onze aanpak begint zodra we jouw bericht ontvangen, of dat nu via e-mail, telefoon of ons online contactformulier is. Bij D. Ten Bosch Schilderwerken in Volendam zorgen we voor een snelle respons, altijd binnen één werkdag.

We zijn direct beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden, jouw wensen te bespreken en advies te geven over de optimale schildertechnieken. Indien een bezichtiging nodig is voor de offerte, plannen we een afspraak om de schilderopdracht in Volendam en de omgeving te evalueren.

We overleggen samen de beste strategie. Daarna verstrekken we een gratis en vrijblijvende offerte voor het schilderwerk. Na jouw goedkeuring plannen we de werkzaamheden in, op een moment dat jou het beste schikt.

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Schildersbedrijf volendam

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd 👌
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman 👍🏼
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.


Werkzaamheden in volendam en omgeving

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.