Latex spuiten in Hoorn

Op zoek naar een vakman voor het spuitwerk van uw muren, plafonds, gevels of andere grote oppervlakken? Spuitwerk is een populaire keuze voor het schilderen van grote oppervlaktes, en dat is niet zonder reden. Het levert niet alleen een prachtig resultaat op, maar is ook kostenefficiënt en snel uitgevoerd, wat de overlast minimaliseert.

Professionele uitvoering is cruciaal voor spuitwerk. Vertrouw voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs op de expertise van DTB Schilderwerken.

Wat is spuitwerk?

Spuitwerk betekent in essentie het aanbrengen van verf op grote oppervlakten via spuittechnieken. Er bestaan diverse technieken en materialen voor, afgestemd op verschillende kwaliteitseisen, afhankelijk van het gebruik van de ruimte (zoals vocht en vervuilingsgraad). Dit maakt spuitwerk geschikt voor zowel woon- als werkruimtes.

Spuitwerk is sneller dan traditioneel sauzen, wat leidt tot lagere kosten, minder overlast en een egaal resultaat. Bovendien verbruikt het minder verf, wat goed is voor zowel het milieu als uw portemonnee. Voor het schilderen van grote oppervlakken is spuitwerk bij onze professionals dus een uitstekende keuze.

latex spuiten Monnickendam

latex spuiten Monnickendam

Strakke of warme afwerking in uw gewenste kleur

Wij gebruiken enkel watergedragen producten van topkwaliteit, die minder belastend zijn voor mens en milieu. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en stoten geen schadelijke luchtjes of stoffen uit.

Latex spuiten biedt tal van voordelen vergeleken met traditioneel verven. Het gebruik van airless spuitapparatuur voor muren en plafonds zorgt voor een superieur resultaat ten opzichte van de roller of kwast.

Waar traditioneel schilderen met kwast of roller vaak banen, strepen en ‘aanzet’ achterlaat, afhankelijk van de verflaagdikte, droging en kleur, garandeert airless latex spuiten een glad, streeploos en volledig dekkend eindresultaat, zonder enige onvolkomenheid.

Onze werkwijze

Zodra wij uw mail, telefoontje of ingevuld contactformulier ontvangen, neemt D. Ten Bosch Schilderwerken uit Hoorn snel, maar uiterlijk de volgende dag, contact met u op.

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, luisteren aandachtig naar uw wensen en voorzien u van professioneel advies over het schilderwerk. Indien nodig voor een accurate offerte, plannen we een afspraak om de schilderwerkzaamheden in Hoorn en omstreken persoonlijk te beoordelen.

In overleg met u bepalen we de aanpak. U ontvangt vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte voor het geplande schilderwerk. Na uw akkoord plannen we de werkzaamheden in overeenstemming met uw schema.

Veel gestelde vragen over latex spuiten

Wat kost latex spuiten eigenlijk?

De kosten van latex spuiten in Monnickendam en omgeving liggen tussen € 8,00 tot € 12,00 per m2. Bepalend hiervoor zijn onder andere het aantal te spuiten vierkante meters latex spuitwerk.

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafonds spuiten met latex muurverf met behulp van van airless spuitapparatuur. Latex spuiten is mogelijk in elke kleur en wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter.

Over het algemeen zijn onze werkzaamheden binnen 1 dag gereed. We proberen altijd met voldoende schilders te komen om binnen een dag klaar te zijn met het spuitwerk. Uiteraard is het een beetje afhankelijk van de diversiteit aan werkzaamheden en de grootte van het project.

Latex spuiten heeft geen structuur en zal zich altijd aanpassen aan de structuur waarop gespoten wordt. Heeft u nu spachtelputz of spack? Dan is latex spuiten uiteraard mogelijk maar blijft de bestaande structuur gewoon zichtbaar.

Reviews over latex spuiten Monnickendam

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Uitstekend
Gebaseerd op 117 recensies
Renate Guitjens
Renate Guitjens
16/06/2023
Dylan schakelde snel en maakte tijd om ons te helpen toen we door een rot stuk in de erker lekkage hadden. Deze was snel en kundig gerepareerd, waarna we het schilderwerk (erker, voordeur, schuurdeur) ook door hem hebben laten doen. Erg tevreden over de service en we zouden volgende keer zeker Dylan weer bellen!
Mijke Hendriks
Mijke Hendriks
15/06/2023
Top vent, komt zijn afspraken na en levert goed en mooi werk !
Heleen de Waard
Heleen de Waard
05/06/2023
Het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis is echt heel erg mooi geworden! We zijn ontzettend blij met het resultaat, de schilders zijn deskundig en werken heel precies. Vanaf het begin waren ze vriendelijk en beleefd, en ze hebben hard doorgewerkt waardoor de klus snel geklaard was. We bevelen deze schilders van harte aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel en hoogwaardig schilderwerk. Bovendien zijn het aardige jongens. 🙂
Marie M
Marie M
05/06/2023
Ik wilde snel een schilder voor m’n nieuwe woning maar vind maar eens iemand die direct kan! Dylan kwam snel kijken, dacht mee en gaf aan dat hij overmorgen al kon beginnen met schilderen. Binnen no time had ik de offerte binnen en was het geregeld! Helaas werd hij ziek maar na 2 dagen kwam hij met 3 man extra en hebben ze er voor gezorgd dat m’n woning in 1 dag geschilderd was. Echt top!
Jeannie Hemelaar
Jeannie Hemelaar
02/06/2023
Dylan heeft samen met Lars onze kozijnen buiten en binnen geschilderd. Ze hebben mooi werk geleverd. Werken netjes en zijn aardig, rustig. We zullen zeker vaker van zijn diensten gebruik maken!
Veronica Gunther
Veronica Gunther
27/05/2023
Dylan is met zijn team zeer kundig. Uitstekend werk verricht met buiten en binnen schilderwerk. Naast het mooie resultaat is Dylan zeer cliënt vriendelijk, altijd bereikbaar en geen vraag is hem te veel. De prijs-kwaliteitverhouding is prima!
Annelies Braemer
Annelies Braemer
12/05/2023
Dylan gaat erg vakkundig te werk. Alles is netjes en secuur afgewerkt. Wij hadden kleuren die lastig dekten maar ze hebben absoluut de extra stappen gezet om het perfecte resultaat neer te zetten. Aanrader!
Co Vermeulen
Co Vermeulen
12/05/2023
Een geweldige ervaring, ik heb al weer een afspraak gemaakt voor volgend jaar!
Sonja Munnik
Sonja Munnik
13/03/2023
Dylan van DTB Schilderwerken is een topper! Hij is professioneel, betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, komt zijn afspraken na, werkt zeer netjes en laat alles keurig achter. Dylan heeft samen met Jessie alle deuren, kozijnen, plinten en trap geschilderd. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen DTB Schilderwerken aan!
Henry Tjin
Henry Tjin
14/12/2022
Er is keurig werk geleverd! Dylan kwam al snel langs om te kijken wat er moest gebeuren en wanneer. Gaf ook enkele tips over de kleurkeuze van de verf en is klantvriendelijk ingesteld. Daags erna is er ook een scherpe offerte opgemaakt voor het schilderen van de wanden en plafond in onze woonkamer en kon er ook ongeveer een datum worden gepland. Zij waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig en de klus kon zelfs in 1 dag geklaard worden! - Er is vakwerk en kwaliteit geleverd - Ze hebben heel netjes gewerkt - Professioneel, klantvriendelijk en betrouwbaar Wij zijn super tevreden over het schilderwerk, dus heb je een schilder nodig: twijfel niet en maak een afspraak.


DTB schilderwerken is momenteel werkzaam in Purmerend, Volendam, Edam, Hoorn, Middenbeemster, Monnickendam en Zaandam. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen nood! Bel ons gerust en wij komen graag bij u langs.

U kunt bij ons terecht voor

  • Professioneel advies
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Spuitwerk (plafonds, wanden, kozijnen)
  • Wand afwerking
  • Houtrot
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN