Latex spuiten in Hoorn

Op zoek naar een vakman voor het spuitwerk van uw muren, plafonds, gevels of andere grote oppervlakken? Spuitwerk is een populaire keuze voor het schilderen van grote oppervlaktes, en dat is niet zonder reden. Het levert niet alleen een prachtig resultaat op, maar is ook kostenefficiënt en snel uitgevoerd, wat de overlast minimaliseert.

Professionele uitvoering is cruciaal voor spuitwerk. Vertrouw voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs op de expertise van DTB Schilderwerken.

Wat is spuitwerk?

Spuitwerk betekent in essentie het aanbrengen van verf op grote oppervlakten via spuittechnieken. Er bestaan diverse technieken en materialen voor, afgestemd op verschillende kwaliteitseisen, afhankelijk van het gebruik van de ruimte (zoals vocht en vervuilingsgraad). Dit maakt spuitwerk geschikt voor zowel woon- als werkruimtes.

Spuitwerk is sneller dan traditioneel sauzen, wat leidt tot lagere kosten, minder overlast en een egaal resultaat. Bovendien verbruikt het minder verf, wat goed is voor zowel het milieu als uw portemonnee. Voor het schilderen van grote oppervlakken is spuitwerk bij onze professionals dus een uitstekende keuze.

latex spuiten Monnickendam

latex spuiten Monnickendam

Strakke of warme afwerking in uw gewenste kleur

Wij gebruiken enkel watergedragen producten van topkwaliteit, die minder belastend zijn voor mens en milieu. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en stoten geen schadelijke luchtjes of stoffen uit.

Latex spuiten biedt tal van voordelen vergeleken met traditioneel verven. Het gebruik van airless spuitapparatuur voor muren en plafonds zorgt voor een superieur resultaat ten opzichte van de roller of kwast.

Waar traditioneel schilderen met kwast of roller vaak banen, strepen en ‘aanzet’ achterlaat, afhankelijk van de verflaagdikte, droging en kleur, garandeert airless latex spuiten een glad, streeploos en volledig dekkend eindresultaat, zonder enige onvolkomenheid.

Onze werkwijze

Zodra wij uw mail, telefoontje of ingevuld contactformulier ontvangen, neemt D. Ten Bosch Schilderwerken uit Hoorn snel, maar uiterlijk de volgende dag, contact met u op.

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, luisteren aandachtig naar uw wensen en voorzien u van professioneel advies over het schilderwerk. Indien nodig voor een accurate offerte, plannen we een afspraak om de schilderwerkzaamheden in Hoorn en omstreken persoonlijk te beoordelen.

In overleg met u bepalen we de aanpak. U ontvangt vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte voor het geplande schilderwerk. Na uw akkoord plannen we de werkzaamheden in overeenstemming met uw schema.

Veel gestelde vragen over latex spuiten

Wat kost latex spuiten eigenlijk?

De kosten van latex spuiten in Monnickendam en omgeving liggen tussen € 8,00 tot € 12,00 per m2. Bepalend hiervoor zijn onder andere het aantal te spuiten vierkante meters latex spuitwerk.

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafonds spuiten met latex muurverf met behulp van van airless spuitapparatuur. Latex spuiten is mogelijk in elke kleur en wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter.

Over het algemeen zijn onze werkzaamheden binnen 1 dag gereed. We proberen altijd met voldoende schilders te komen om binnen een dag klaar te zijn met het spuitwerk. Uiteraard is het een beetje afhankelijk van de diversiteit aan werkzaamheden en de grootte van het project.

Latex spuiten heeft geen structuur en zal zich altijd aanpassen aan de structuur waarop gespoten wordt. Heeft u nu spachtelputz of spack? Dan is latex spuiten uiteraard mogelijk maar blijft de bestaande structuur gewoon zichtbaar.

Reviews over latex spuiten Monnickendam

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd 👌
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman 👍🏼
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.


U kunt bij ons terecht voor

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN