Professioneel Schildersbedrijf

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf? D. Ten Bosch Schilderwerken is jouw keuze voor superieure kwaliteit en professionaliteit in schilderwerk, geschikt voor zowel particuliere huizen als commerciële panden. Of het nu gaat om zorgvuldig binnenschilderwerk of robuust buitenschilderwerk, ons deskundige team levert consistent uitstekende resultaten.

We staan bekend om ons vakmanschap bij zowel nieuwbouwprojecten als uitgebreide renovaties. Vanaf de eerste voorbereiding tot de definitieve afwerking, D. Ten Bosch Schilderwerken zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

Of je nu een volledige renovatie van je woning of bedrijfspand overweegt, of slechts enkele subtiele aanpassingen zoals het schilderen van deurlijsten en kozijnen, wij staan klaar om al jouw schilderwensen te vervullen met een oog voor detail en kwaliteit.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Purmerend

Schildersbedrijf Purmerend

Voor al uw schilderwerk

Zoek je een expert voor je binnenschilderwerk? Wij zijn de ideale keuze voor diverse schilderprojecten, van het schilderen van kozijnen, deuren en plinten tot het sauzen en spuiten van muren en plafonds.

Met een simpel telefoontje naar 06 12811094 kun je snel een vrijblijvende offerte ontvangen van een ervaren binnenschilder.

Buitenschilderwerk vereist regelmatig onderhoud door een professionele schilder om niet alleen je huis of bedrijfspand te verfraaien, maar ook om het te beschermen tegen weersinvloeden zoals vorst, zon en regen.

Dit is cruciaal om slijtage te voorkomen. Voor topkwaliteit buitenschilderwerk en onderhoud staan wij altijd voor je klaar.

Offerte aanvragen

Professioneel Latex Spuiten

Zoek je een schilder voor het spuiten van je muren, plafonds, gevels of andere uitgestrekte oppervlakken? Spuitwerk is een uitstekende methode om grote oppervlakken snel, efficiënt en kosteneffectief te behandelen. Het biedt een strakke, egale afwerking en zorgt voor minimale overlast tijdens de uitvoering.

Voor een optimaal resultaat is professioneel spuitwerk onmisbaar. Kies daarom voor de ervaring en scherpe prijzen van DTB Schilderwerken. Geschikt voor zowel residentiële als commerciële projecten, wij stemmen onze methodes en materialen af op de unieke vereisten van elke locatie, met aandacht voor vochtigheid en blootstelling aan vuil.

Spuitwerk biedt talrijke voordelen vergeleken met traditioneel schilderen met een roller of kwast. Het is efficiënter, wat de arbeidskosten verlaagt, en zorgt voor een naadlozer resultaat zonder zichtbare strepen of banen. Minder verfgebruik maakt deze methode bovendien kostenefficiënt en milieuvriendelijk.

Offerte aanvragen

latex spuiten

houtrotreparatie

Expertise in Houtrot Reparatie

Hout is van nature sterk en duurzaam, en met de juiste schilderbescherming weerstaat het vervuiling en weersinvloeden effectief. Toch kan houtrot optreden, vaak door vocht, wat zich uit in zachte plekken of afbrokkelend hout.

Met meer dan 15 jaar ervaring in houtrotherstel, beheersen wij de kunst van een effectieve aanpak. Ons proces omvat het zorgvuldig reinigen, ontvetten en schuren van het aangetaste hout, het stofvrij maken van het oppervlak, en het nauwkeurig aanbrengen van een nieuwe verflaag voor een naadloos en kleurecht resultaat.

Kies je voor DTB Schilderwerken voor je houtrotreparatie, dan herstellen we je houtconstructies niet alleen, maar zorgen we ook dat ze sterk en bestendig zijn tegen externe invloeden. We garanderen niet alleen herstel maar ook langdurige bescherming van je houtwerk.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Onze aanpak gaat van start zodra we jouw bericht ontvangen, of dat nu via e-mail, telefoon of ons online formulier is. Bij D. Ten Bosch Schilderwerken zetten we ons in voor snelle communicatie en reageren altijd binnen één werkdag.

We zijn altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden, jouw specifieke wensen te begrijpen en deskundig advies te geven over de beste schildertechnieken. Indien nodig plannen we een bezichtiging om de omvang en details van de schilderopdracht nauwkeurig te beoordelen.

Na het bespreken van de optimale aanpak, bieden wij je een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na jouw goedkeuring plannen we de schilderwerkzaamheden in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Ontdek wat onze klanten zeggen over D. Ten Bosch Schilderwerken en onze service.

Schildersbedrijf Monnickendam

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd 👌
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman 👍🏼
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.


Werkzaamheden in purmerend en omgeving

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.