Schildersbedrijf Amsterdam

Zoek je een professioneel schildersbedrijf in Amsterdam? D. Ten Bosch Schilderwerken biedt topkwaliteit en deskundigheid in schilderwerk, zowel voor particuliere woningen als zakelijke panden in en rond Amsterdam. Of je nu behoefte hebt aan nauwkeurig binnenschilderwerk of stevig buitenschilderwerk, ons team van deskundige schilders staat klaar om uitstekend werk te leveren.

In Amsterdam en de wijde omgeving zijn wij erkend voor onze expertise in het opfrissen van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Van voorbereiding tot de finale afwerking, D. Ten Bosch Schilderwerken garandeert een perfecte afwerking.

Of het nu gaat om een complete vernieuwing van je woning of bedrijfspand of om het aanbrengen van enkele verfijnde details zoals het schilderen van deurlijsten en kozijnen, wij vervullen jouw schilderbehoeften in Amsterdam met aandacht voor finesse en superieure kwaliteit.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf amsterdam

Schildersbedrijf amsterdam

Voor al uw schilderwerk in Amsterdam

Zoek je een expert voor je binnenschilderwerk in Amsterdam en omstreken? Je bent bij ons aan het goede adres voor uiteenlopende schilderklussen van het schilderen van kozijnen, deuren en plinten tot het sauzen en spuiten van wanden en plafonds.

Met een simpel telefoontje naar 06 12811094 ontvang je snel een vrijblijvende offerte van een deskundige binnenschilder.

Buitenschilderwerk vereist regelmatig onderhoud door een bekwame schilder om je woning of bedrijfspand niet alleen een nieuwe look te geven, maar ook om te beschermen tegen externe factoren zoals vorst, zon en regen.

Dit helpt om verval van je pand in Amsterdam te voorkomen. Voor professioneel buitenschilderwerk en onderhoud staan wij klaar om je van dienst te zijn.

Offerte aanvragen

Latex spuiten Amsterdam

Zoek je een schilder voor het spuitwerk van je muren, plafonds, gevels of andere uitgestrekte oppervlaktes? Spuitwerk is een uitstekende keuze voor het snel en economisch behandelen van grote vlakken. Het zorgt voor een mooie, uniforme afwerking en is snel uitgevoerd, waardoor de hinder beperkt blijft.

Voor het beste resultaat is professioneel uitgevoerd spuitwerk cruciaal. Daarom kies je voor de ervaring en competitieve tarieven van DTB Schilderwerken. Of het nu gaat om huizen of kantoren, we passen onze methoden en materialen aan op de unieke behoeften van elke ruimte, rekening houdend met factoren zoals luchtvochtigheid en blootstelling aan vuil.

Spuitwerk heeft vele voordelen vergeleken met traditioneel schilderen met een roller of kwast. Het is niet alleen sneller, wat je bespaart op arbeidskosten, maar het zorgt ook voor een gladder resultaat zonder strepen of banen. Bovendien is er minder verf nodig, wat kosten bespaart en beter is voor het milieu.

Offerte aanvragen

latex spuiten amsterdam

houtrotreparatie amsterdam

Houtrot reparatie in Amsterdam

Hout is een robuust en duurzaam materiaal, dat met de juiste schilderbescherming goed bestand is tegen vervuiling en weersomstandigheden. Desondanks kan houtrot zich voordoen, vaak veroorzaakt door vocht. Symptomen van houtrot zijn bijvoorbeeld zachte plekken of het afbrokkelen van het hout.

Met onze ruim 15 jaar ervaring in houtrotherstel, begrijpen we hoe we dit probleem effectief moeten behandelen. Onze grondige aanpak omvat het reinigen, ontvetten en schuren van het aangetaste hout, zorgen dat het oppervlak stofvrij is, en vervolgens een nieuwe verflaag aanbrengen, alles met de grootste zorg om een perfect egaal en kleurecht resultaat te leveren.

Door te kiezen voor DTB Schilderwerken voor je houtrot reparatie, zorg je ervoor dat je houtwerk weer als nieuw is, sterk en weerbaar tegen externe invloeden. Wij zorgen niet alleen voor herstel, maar garanderen ook dat het schilderwerk je houtwerk in de toekomst optimaal beschermt.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Ons proces start direct nadat we jouw bericht hebben ontvangen, of dat nu per e-mail, telefoon of via ons online formulier is. Bij D. Ten Bosch Schilderwerken in Amsterdam zorgen we voor een snelle reactie, altijd uiterlijk de volgende werkdag.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, te luisteren naar je wensen en je te adviseren over de beste aanpak voor het schilderwerk. Indien nodig voor de offerte, maken we een afspraak om de schilderklus in Amsterdam en omgeving persoonlijk te inspecteren.

In overleg met jou bespreken we de aanpak. Vervolgens ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte voor het schilderwerk. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in, in overleg en op een moment dat jou het beste uitkomt.

Wat zeggen klanten over D. ten Bosch schilderwerken?

Schildersbedrijf amsterdam

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd ūüĎĆ
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman ūüĎćūüŹľ
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.


Werkzaamheden in Amsterdam en omgeving

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.