Schildersbedrijf Amsterdam

D. Ten Bosch, een schildersbedrijf uit Purmerend, verzorgt vakkundig al uw schilderwerkzaamheden in Amsterdam, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten binnen- en buitenschilderwerk, inclusief zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Onze professionele en deskundige aanpak garandeert kwaliteit. Of het nu gaat om een complete make-over van binnen- of buitenruimtes, of het schilderen van enkel de plinten en deuren in uw woonkamer of bedrijfspand, D. Ten Bosch Schilderwerken zorgt dat uw wensen werkelijkheid worden, van de voorbereiding tot de uitvoering.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Hoorn

Beste Schildersbedrijf uit Amsterdam

Binnenschilderwerk

Als uw binnenschilder in Amsterdam, gaan we verder dan alleen het schilderen van kozijnen, deuren en plinten. We verzorgen ook het sauzen en spuiten van uw muren en plafonds. Of het nu gaat om een moderne, klassieke of creatieve stijl, onze ervaren binnenschilders zorgen voor een perfect resultaat. Wij bieden maatwerk oplossingen voor elke ruimte en elk oppervlak, van gedetailleerd schilderwerk in woonkamers tot complete make-overs van bedrijfsruimtes.

Buitenschilderwerk

Regelmatig onderhoud van uw buitenschilderwerk in Amsterdam door een ervaren buitenschilder zorgt niet alleen voor een mooiere uitstraling van uw pand, maar garandeert ook langdurig en probleemloos gebruik. Zonder dit onderhoud kan uw woning of bedrijfspand te lijden hebben onder vervuiling en weersinvloeden zoals vorst, zon en regen.

Onze Werkwijze

Na ontvangst van uw e-mail, telefoontje of ingevuld contactformulier, neemt D. Ten Bosch Schilderwerken uit Amsterdam snel, maar uiterlijk de volgende dag, contact met u op.

Wij beantwoorden graag al uw vragen, luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden deskundig advies over uw schilderwerk. Indien nodig voor de offerte, plannen we een afspraak om de schilderwerkzaamheden in Amsterdam en omstreken persoonlijk te beoordelen.

In overleg met u bepalen we de beste aanpak. U ontvangt van ons een gratis en vrijblijvende offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Na uw akkoord plannen we het schilderwerk in, volledig afgestemd op uw schema.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Amsterdam


U kunt bij ons terecht voor

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Recensies

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Uitstekend
Gebaseerd op 130 recensies
Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd ūüĎĆ
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman ūüĎćūüŹľ
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.