Schildersbedrijf Edam

Ben je op zoek naar een deskundig schildersbedrijf in Edam? D. Ten Bosch Schilderwerken staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en professionaliteit in schilderwerk, zowel voor particuliere huizen als zakelijke panden in Edam en omgeving. Of het nu om gedetailleerd binnenschilderwerk of duurzaam buitenschilderwerk gaat, ons team van ervaren schilders staat klaar om topkwaliteit te leveren.

In Edam en de omliggende regio zijn wij bekend om ons vakmanschap bij zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Van de eerste voorbereiding tot de laatste afwerking, D. Ten Bosch Schilderwerken garandeert een foutloze afwerking.

Of je nu een complete renovatie van je huis of bedrijfspand wilt uitvoeren, of gewoon enkele verfijnde details zoals het schilderen van deurlijsten en kozijnen wilt toevoegen, wij vervullen jouw schilderbehoeften in Edam met oog voor detail en hoogwaardige kwaliteit.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Edam

Schildersbedrijf Edam

Voor al uw schilderwerk in Edam

Zoek je een specialist voor je binnenschilderwerk in Edam en de omgeving? Wij zijn de juiste keuze voor allerlei schilderprojecten, van het schilderen van kozijnen, deuren en plinten tot het sauzen en spuiten van muren en plafonds.

Met een eenvoudig telefoontje naar 06 12811094 kun je snel een vrijblijvende offerte ontvangen van een ervaren binnenschilder.

Buitenschilderwerk vraagt om regelmatig onderhoud door een professionele schilder om je huis of bedrijfspand niet alleen mooi te maken, maar ook om het te beschermen tegen weersinvloeden zoals vorst, zon en regen.

Dit is essentieel om slijtage van je pand in Edam te voorkomen. Voor hoogwaardig buitenschilderwerk en onderhoud staan wij klaar om je te helpen.

Offerte aanvragen

Latex spuiten Edam

Zoek je een schilder voor het spuiten van je muren, plafonds, gevels of andere grote oppervlakken? Spuitwerk is een ideale manier om grote oppervlakken efficiënt en kostenbesparend te behandelen. Het zorgt voor een strakke, egale afwerking en is snel klaar, waardoor je minimale overlast ervaart.

Vakbekwaam spuitwerk is essentieel voor een optimaal resultaat. Kies daarom voor de expertise en concurrerende prijzen van DTB Schilderwerken. Of het nu gaat om woonhuizen of bedrijfsgebouwen, wij passen onze technieken en materialen aan op de specifieke eisen van elke ruimte, rekening houdend met aspecten zoals vochtigheid en blootstelling aan vuil.

Spuitwerk heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel schilderen met roller of kwast. Het is sneller, wat arbeidskosten bespaart, en levert een egaler resultaat zonder strepen of banen. Bovendien is er minder verf nodig, wat kostenbesparend is en beter voor het milieu.

Offerte aanvragen

latex spuiten Edam

houtrotreparatie Edam

Houtrot reparatie in Edam

Hout is een sterk en duurzaam materiaal, dat, wanneer het goed beschermd is met kwaliteitsschilderwerk, goed bestand is tegen vervuiling en weersomstandigheden. Echter, houtrot kan nog steeds voorkomen, vaak door vocht. Tekenen van houtrot kunnen bestaan uit zachte plekken of het afbrokkelen van het hout.

Met meer dan 15 jaar ervaring in houtrotherstel weten wij precies hoe we dit probleem effectief moeten aanpakken. Onze zorgvuldige aanpak omvat het reinigen, ontvetten en schuren van het beschadigde hout, het stofvrij maken van het oppervlak en het aanbrengen van een nieuwe verflaag, alles met maximale precisie om een naadloos en kleurecht resultaat te garanderen.

Als je voor DTB Schilderwerken kiest voor jouw houtrotreparatie, zorg je ervoor dat je houtconstructies weer als nieuw zijn, sterk en bestand tegen externe invloeden. Wij zorgen niet alleen voor het herstel, maar ook voor de optimale bescherming van het hout op de lange termijn.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Onze aanpak begint zodra we jouw bericht ontvangen, of dat nu via e-mail, telefoon of ons online contactformulier is. Bij D. Ten Bosch Schilderwerken in Edam streven we naar een snelle reactie, altijd binnen één werkdag.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, jouw wensen te bespreken en je te adviseren over de meest geschikte schildertechnieken. Als er een bezichtiging nodig is voor de offerte, plannen we een afspraak om de schilderopdracht in Edam en omgeving te bekijken.

We bespreken de beste aanpak. Vervolgens ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte voor het schilderwerk. Na jouw akkoord plannen we de werkzaamheden in op een moment dat jou het beste schikt.

Wat vinden klanten van D. Ten Bosch Schilderwerken?

Schildersbedrijf Monnickendam

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd 👌
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman 👍🏼
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.

Werkzaamheden in Edam en omgeving

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.