Schildersbedrijf Monnickendam

Bij D. Ten Bosch, een gerenommeerd schildersbedrijf in Monnickendam, leveren we zowel aan particulieren als bedrijven hoogwaardig schilderwerk. Ons team is gespecialiseerd in alle binnen- en buitenschilderwerken in de regio, inclusief nieuwbouw en renovatieprojecten.

We benaderen elk project met professionaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om het volledig schilderen van uw interieur of exterieur, of slechts om het bijwerken van deuren en plinten in uw woonkamer of bedrijfsruimte, D. Ten Bosch Schilderwerken in Monnickendam staat garant voor een volledige service, van de voorbereiding tot de uitvoering.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Monnickendam

Schildersbedrijf Monnickendam

Binnenschilderwerk in Monnickendam

Op zoek naar een deskundige binnenschilder in Monnickendam voor het schilderen van uw kozijnen, deuren en plinten? Bij ons kunt u ook terecht voor het sauzen en spuiten van uw muren en plafonds. Professioneel en met oog voor detail.

Bel of mail ons voor een snelle, vrijblijvende offerte van een ervaren binnenschilder in Monnickendam en omstreken.

Buitenschilderwerk in Monnickendam

Regelmatig onderhoud aan uw buitenschilderwerk in Monnickendam is essentieel. Laat dit over aan onze vakbekwame buitenschilders voor niet alleen een mooiere uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maar ook voor duurzaam, probleemloos onderhoud.

Bescherm uw pand tegen vervuiling, vorst, zon en regen en zorg voor een langdurige kwaliteit. Ons team staat klaar om u te helpen met alle buitenschilderwerken.

Onze werkwijze bij D. Ten Bosch Schilderwerken

Bij D. Ten Bosch Schilderwerken in Monnickendam waarderen we uw interesse en reageren we snel op uw contactverzoeken. Of u ons nu bereikt via mail, telefoon of ons contactformulier op deze website, u kunt verwachten dat we uiterlijk de volgende werkdag reageren.

We luisteren aandachtig naar uw wensen, beantwoorden graag uw vragen en bieden deskundig advies over uw schilderwerk. Voor een accurate offerte kan het nodig zijn om een afspraak te maken om de schilderwerkzaamheden in Monnickendam en omstreken ter plekke te beoordelen.

Ons proces omvat een persoonlijke bespreking van de werkwijze en uw wensen. Vervolgens ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte voor het geplande schilderwerk. Na uw akkoord plannen we de werkzaamheden in, altijd in overleg met u om te zorgen voor een soepel verloop.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Monnickendam


DTB schilderwerken is momenteel werkzaam in Purmerend, Volendam, Edam, Middenbeemster, Monnickendam, Hoorn, Zaandam en Wormer. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen nood! Bel ons gerust en wij komen graag bij u langs.

U kunt bij ons terecht voor

  • Professioneel advies
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Spuitwerk (plafonds, wanden, kozijnen)
  • Wand afwerking
  • Houtrot
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Recensies

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Uitstekend
Gebaseerd op 117 recensies
Renate Guitjens
Renate Guitjens
16/06/2023
Dylan schakelde snel en maakte tijd om ons te helpen toen we door een rot stuk in de erker lekkage hadden. Deze was snel en kundig gerepareerd, waarna we het schilderwerk (erker, voordeur, schuurdeur) ook door hem hebben laten doen. Erg tevreden over de service en we zouden volgende keer zeker Dylan weer bellen!
Mijke Hendriks
Mijke Hendriks
15/06/2023
Top vent, komt zijn afspraken na en levert goed en mooi werk !
Heleen de Waard
Heleen de Waard
05/06/2023
Het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis is echt heel erg mooi geworden! We zijn ontzettend blij met het resultaat, de schilders zijn deskundig en werken heel precies. Vanaf het begin waren ze vriendelijk en beleefd, en ze hebben hard doorgewerkt waardoor de klus snel geklaard was. We bevelen deze schilders van harte aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel en hoogwaardig schilderwerk. Bovendien zijn het aardige jongens. 🙂
Marie M
Marie M
05/06/2023
Ik wilde snel een schilder voor m’n nieuwe woning maar vind maar eens iemand die direct kan! Dylan kwam snel kijken, dacht mee en gaf aan dat hij overmorgen al kon beginnen met schilderen. Binnen no time had ik de offerte binnen en was het geregeld! Helaas werd hij ziek maar na 2 dagen kwam hij met 3 man extra en hebben ze er voor gezorgd dat m’n woning in 1 dag geschilderd was. Echt top!
Jeannie Hemelaar
Jeannie Hemelaar
02/06/2023
Dylan heeft samen met Lars onze kozijnen buiten en binnen geschilderd. Ze hebben mooi werk geleverd. Werken netjes en zijn aardig, rustig. We zullen zeker vaker van zijn diensten gebruik maken!
Veronica Gunther
Veronica Gunther
27/05/2023
Dylan is met zijn team zeer kundig. Uitstekend werk verricht met buiten en binnen schilderwerk. Naast het mooie resultaat is Dylan zeer cliënt vriendelijk, altijd bereikbaar en geen vraag is hem te veel. De prijs-kwaliteitverhouding is prima!
Annelies Braemer
Annelies Braemer
12/05/2023
Dylan gaat erg vakkundig te werk. Alles is netjes en secuur afgewerkt. Wij hadden kleuren die lastig dekten maar ze hebben absoluut de extra stappen gezet om het perfecte resultaat neer te zetten. Aanrader!
Co Vermeulen
Co Vermeulen
12/05/2023
Een geweldige ervaring, ik heb al weer een afspraak gemaakt voor volgend jaar!
Sonja Munnik
Sonja Munnik
13/03/2023
Dylan van DTB Schilderwerken is een topper! Hij is professioneel, betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, komt zijn afspraken na, werkt zeer netjes en laat alles keurig achter. Dylan heeft samen met Jessie alle deuren, kozijnen, plinten en trap geschilderd. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen DTB Schilderwerken aan!
Henry Tjin
Henry Tjin
14/12/2022
Er is keurig werk geleverd! Dylan kwam al snel langs om te kijken wat er moest gebeuren en wanneer. Gaf ook enkele tips over de kleurkeuze van de verf en is klantvriendelijk ingesteld. Daags erna is er ook een scherpe offerte opgemaakt voor het schilderen van de wanden en plafond in onze woonkamer en kon er ook ongeveer een datum worden gepland. Zij waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig en de klus kon zelfs in 1 dag geklaard worden! - Er is vakwerk en kwaliteit geleverd - Ze hebben heel netjes gewerkt - Professioneel, klantvriendelijk en betrouwbaar Wij zijn super tevreden over het schilderwerk, dus heb je een schilder nodig: twijfel niet en maak een afspraak.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.