Schildersbedrijf Hoorn

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Hoorn? D. Ten Bosch Schilderwerken staat garant voor hoogwaardig en vakbekwaam schilderwerk, zowel voor particulieren als bedrijven in de omgeving van Hoorn. Of het nu gaat om gedetailleerd binnenwerk of duurzaam buitenschilderwerk, ons team van ervaren schilders levert altijd topkwaliteit.

In Hoorn en omstreken staan wij bekend om ons vermogen om zowel nieuwbouwprojecten als renovaties van een frisse, nieuwe uitstraling te voorzien. Van de voorbereidende werkzaamheden tot de uiteindelijke uitvoering, D. Ten Bosch Schilderwerken zorgt voor een vlekkeloos resultaat.

Of u nu een totale make-over voor uw woning of bedrijfspand in gedachten heeft, of slechts een aantal accenten wilt aanbrengen zoals het schilderen van plinten en deuren, wij realiseren uw schilderwensen in Hoorn met oog voor detail en kwaliteit.

Offerte aanvragen

Schildersbedrijf Hoorn

Schildersbedrijf Hoorn

Voor al uw schilderwerk in Hoorn

Zoek je een vakman voor je binnenschilderwerk in Hoorn en omgeving? Bij ons ben je aan het juiste adres voor alles van het schilderen van kozijnen, deuren en plinten tot het sauzen en spuiten van je muren en plafonds.

Met één telefoontje naar 06 12811094 krijg je snel een gratis offerte van een professionele binnenschilder.

Voor buitenschilderwerk is regelmatig onderhoud door een ervaren schilder essentieel om je woning of bedrijfspand niet alleen een frisse uitstraling te geven maar ook om langdurige bescherming te bieden tegen vervuiling en weersinvloeden zoals vorst, zon en regen.

Dit voorkomt dat je pand in Hoorn onnodig achteruitgaat. Voor deskundig buitenschilderwerk en onderhoud ben je bij ons dus ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Latex spuiten Hoorn

Zoek je een schilder voor het spuitwerk van je muren, plafonds, gevels of andere grote vlakken? Spuitwerk is een populaire schildermethode voor het efficiënt en kosteneffectief behandelen van grote oppervlakken. Dit komt door de prachtige, egale afwerking en de snelle uitvoering, wat zorgt voor minimale overlast.

Voor een optimaal resultaat is het essentieel dat spuitwerk door professionals wordt uitgevoerd. Kies daarom voor de expertise en scherpe prijzen van DTB Schilderwerken. Of het nu gaat om woonruimtes of werkplekken, met onze verschillende technieken en materialen leveren wij altijd spuitwerk van de hoogste kwaliteit, aangepast aan de specifieke eisen van de ruimte, zoals vochtigheid en blootstelling aan vuil.

Spuitwerk biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel schilderen met een roller of kwast. Het is niet alleen sneller, waardoor je bespaart op arbeidskosten, maar het levert ook een strakker resultaat op zonder strepen of banen. Daarnaast is er minder verf nodig, wat zowel kostenbesparend is als beter voor het milieu.

Offerte aanvragen

latex spuiten

houtrotreparatie purmerend monnickendam

Houtrot reparatie in Hoorn

Hout is van nature een sterk en duurzaam materiaal, vooral als het goed onderhouden wordt met kwalitatief schilderwerk. Dit beschermt tegen vervuiling en weersinvloeden. Toch kan houtrot soms optreden, vaak als gevolg van vocht. Tekenen van houtrot kunnen zachte plekken of versplintering van het hout zijn.

Met meer dan 15 jaar ervaring in houtrotherstel weten wij precies hoe we dit probleem effectief moeten aanpakken. Onze aanpak is grondig: we reinigen, ontvetten en schuren het aangetaste oppervlak, zorgen dat het stofvrij is en brengen vervolgens een nieuwe verflaag aan. Dit alles met de grootste zorg om een egaal resultaat in de juiste kleuren te garanderen.

Door te kiezen voor DTB Schilderwerken voor het herstel van houtrot, zorg je ervoor dat jouw houtwerk weer als nieuw is, sterk en bestand tegen de invloeden van buitenaf. Wij zorgen niet alleen voor het herstel, maar ook dat het schilderwerk jouw houtwerk optimaal beschermt voor de toekomst.

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Onze werkwijze begint zodra we je bericht ontvangen hebben – of dat nu via e-mail, telefoon of ons online contactformulier is. Bij D. Ten Bosch schilderwerken in Hoorn reageren we snel, uiterlijk de volgende dag.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, luisteren naar wat je wilt en adviseren je over het schilderwerk. Als het nodig is voor de offerte, plannen we een afspraak om de schilderwerkzaamheden in Hoorn en omstreken persoonlijk te beoordelen.

We bespreken samen hoe we te werk gaan. Daarna ontvang je van ons een gratis en vrijblijvende offerte voor het schilderwerk. Als je akkoord gaat, plannen we de werkzaamheden in overleg met jou in.

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Schildersbedrijf Hoorn

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd 👌
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman 👍🏼
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.


Werkzaamheden in Hoorn en omgeving

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.