Schildersbedrijf Middenbeemster

D. Ten Bosch is een schildersbedrijf uit Middenbeemster realiseert mooi en vakkundig al uw schilderwerkzaamheden. Voor zowel particulieren en bedrijven. Wij verrichten al het voorkomende binnen en buitenschilderwerk in deze regio. Zowel nieuwbouw- als renovatie schilderwerk.

Wij gaan professioneel en vakkundig voor u aan de slag. Of wij nu uw gehele binnen- of buitenboel moet voorzien van een nieuwe laklaag of dat we alleen de plinten en deuren van uw woonkamer of bedrijfsruimte in een andere kleur moet schilderen. D. Ten Bosch schilderwerken uit Middenbeemster realiseert uw wensen van begin tot eind. Van voorbereiding tot uitvoering.

Schildersbedrijf Middenbeemster binnenwerk in Middenbeemster

Naast een binnenschilder voor het schilderen van uw kozijnen, deuren en plinten verven, sauzen en spuiten wij ook uw muren en plafonds. Bel ons op het telefoonnumer 06 12811094 voor een snelle en gratis offerte voor een professionele binnenschilder in Middenbeemster en omgeving.

Schildersbedrijf Middenbeemster buitenwerk in Middenbeemster

Wanneer u regelmatig onderhoud van uw buitenschilderwerk in Middenbeemster laat uitvoeren door een vakbekwame buitenschilder, levert dat naast een mooier uitstraling van uw woning ook een langdurig, probleemloos gebruik van uw pand op. Uw woning of bedrijfspand kan er anders namelijk flink op achteruitgaan door onder andere vervuiling en weersinvloeden zoals vorst, zon en regen.

Regelmatig onderhoud door een buitenschilder is daarom noodzakelijk om optimale bescherming te bieden. Voortijdige veroudering van kozijnen, houtwerk of een mogelijke renovatie van ramen en kozijnen voorkomt u grotendeels door periodiek onderhoud van het buitenschilderwerk.

Onze werkwijze

Na het ontvangen van uw mail, telefoontje of het door u ingevulde contactformulier op deze website, neemt D. Ten Bosch schilderwerken uit Middenbeemster snel maar uiterlijk de volgende dag contact met u op. Wij beantwoorden uw vragen, luisteren goed naar uw wensen en geven u advies over het schilderwerk. Indien noodzakelijk voor de prijsopgave, maken wij een afspraak met u om de schilderwerkzaamheden in Middenbeemster en omgeving ter plaatse te bekijken.

Samen met u bespreken wij de werkwijze. Vervolgens ontvangt u vooraf een gratis en vrijblijvende offerte van het uit te voeren schilderwerk. Na uw goedkeuring wordt het schilderwerk in overleg met u ingepland.


DTB schilderwerken is momenteel werkzaam in Purmerend, Volendam, Edam, Middenbeemster, Monnickendam en Zaandam. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen nood! Bel ons gerust en wij komen graag bij u langs.

U kunt bij ons terecht voor

  • Professioneel advies
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Spuitwerk (plafonds, wanden, kozijnen)
  • Wand afwerking
  • Houtrot
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Recensies

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Op basis van 53 waarderingen.
Eveline
Eveline
10/01/2022
Prima werk geleverd, hele trappenhuis geverfd, ziet er weer keurig uit en mooi kleur advies. Snel en professioneel vakwerk.
Fanny Wustenhoff- van den Berg
Fanny Wustenhoff- van den Berg
19/12/2021
Erg professioneel. Komt afspraken na. Komt op tijd. Gaat pas weg als hij en wij tevreden zijn. Erg prettig. Denkt mee.
De admiraal Small society
De admiraal Small society
19/12/2021
Onze trap is prachtig geschilderd. Dylan is iemand die precies te werk gaat en niet weg gaat totdat wij en hijzelf tevreden zijn.
Roy
Roy
14/12/2021
Super blij met het kleurenadvies en geleverde schilderwerk voor de binnen en buitenkant van ons huis!
Odette Oei
Odette Oei
12/12/2021
DTD Schilderwerken heeft bij mij alle binnendeuren geschilderd. In overleg een mooie verf uitgekozen. De werkzaamheden zijn uiterst zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Het schuurwerk gaf totaal geen stof in de rest van het huis, waar ik erg blij mee was. En er is zorgvuldig met mijn net nieuwe vloer omgegaan. En het belangrijkste, de deuren zijn erg mooi geworden! Een superfijne ervaring met DTB Schilderwerken en is zeker een aanrader!
Dennis van Kooten
Dennis van Kooten
09/12/2021
Professionele schilder die goed werk aflevert. Super service en hij denkt altijd met je mee om tot het mooiste resultaat te komen. Top gewoon.