Schilder Zaandam

D. Ten Bosch schilderwerken uit Zaandam realiseert mooi en vakkundig al uw schilderwerkzaamheden. Voor zowel particulieren en bedrijven. Wij verrichten al het voorkomende binnen en buitenschilderwerk in deze regio. Zowel nieuwbouw- als renovatie schilderwerk.

Wij gaan professioneel en vakkundig voor u aan de slag. Of wij nu uw gehele binnen- of buitenboel moet voorzien van een nieuwe laklaag of dat we alleen de plinten en deuren van uw woonkamer of bedrijfsruimte in een andere kleur moet schilderen.

D. Ten Bosch schilderwerken uit Zaandam realiseert uw wensen van begin tot eind. Van voorbereiding tot uitvoering.

Offerte aanvragen

schilderwerk Zaandam

schilderwerk Zaandam

Binnen en buitenschilderwerk in Zaandam

Wij geloven dat kwaliteit geen optie is, maar een vereiste. Dit vormt de kern van alles wat we doen en hoe we het doen. Of het nu gaat om het schilderen van uw huis, het aanpakken van houtrot of het spuiten van uw bedrijfspand, wij garanderen een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Met ons team van toegewijde professionals staan we klaar om u te helpen met uw schilder-, spuit- of houtrot saneringsbehoeften in Zaandam en omstreken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw visie tot leven te brengen!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn Dennis ten Bosch schilderwerken, uw schilderspecialist in Zaandam. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we zijn klaar om dit aan u te bewijzen!

Wilt u ontdekken wat we als uw binnenschilder in Monnickendam voor u kunnen betekenen? Bel ons op het telefoonnummer 06 12811094 voor een snelle en gratis offerte. We staan voor u klaar met deskundig advies en ongeëvenaarde service.

Snel, Betrouwbaar en Klantgericht

Bij D. Ten Bosch Schilderwerken, begrijpen we hoe belangrijk heldere communicatie en efficiënte service zijn voor onze klanten. Daarom verzekeren wij u dat we snel reageren op uw vragen en verzoeken. Of u ons nu bereikt via mail, een telefoontje, of het contactformulier op onze website, we streven ernaar om uiterlijk de volgende werkdag contact met u op te nemen.

Wij waarderen uw vertrouwen en zijn toegewijd aan het beantwoorden van uw vragen, het luisteren naar uw wensen en het geven van deskundig advies over uw schilderproject. Indien noodzakelijk voor een nauwkeurige prijsopgave, plannen we een bezoek in om de beoogde schilderwerkzaamheden in Zaandam en omstreken persoonlijk te beoordelen.

Bij D. Ten Bosch Schilderwerken geloven we in transparantie en samenwerking. Daarom bespreken we grondig onze werkwijze met u en zorgen we ervoor dat u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangt voor het geplande schilderwerk. Pas na uw goedkeuring plannen we het schilderwerk in, altijd in overleg met u om te zorgen voor minimale overlast en maximaal comfort.

Offerte aanvragen

schilderwerk Zaandam


U kunt bij ons terecht voor

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Recensies

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Vincent Tor
Vincent Tor
02/02/2024
Schilder werk zit er al 3 jaar nog net zo mooi op als dat de professional het heeft aangebracht, zodra het weer tijd is dan mag deze man weer langskomen. Waarom mijn review niet word geplaatst slaat werkelijk nergens op... dus bij deze nogmaals prima binnen en buien schilder! Begin het jaar opdracht opnieuw laten uitvoeren en weer prima week geleverd 👌
soekarsie gravenhorst
soekarsie gravenhorst
27/11/2023
Fijn in de communicatie, snel en mooi werk verricht.
Lars Boegborn
Lars Boegborn
19/11/2023
Dylan is een echte vakman! Hij verstaat zijn vak, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en het resultaat is spatzuiver
Willem Molkenboer
Willem Molkenboer
30/10/2023
Prima geleverd, binnen alle kozijnen en deuren geschilderd. Contact zakelijk en afspraken netjes nagekomen!
marvin loman
marvin loman
29/10/2023
Heel blij met Dylan. Echt kwaliteit geleverd. Netjes op tijd en alles naar afspraak. Ik raad deze schilder echt aan. Echt een vakman 👍🏼
Emmy Karjalainen
Emmy Karjalainen
28/10/2023
Ik had snel een schilder nodig en kreeg meteen een reactie van Dylan! Communicatie was geweldig en zeer vriendelijk, hij heeft de kamers heel snel gemeten en binnen een week hadden we al een datum ingepland. De kamers zien er prachtig uit!
Sander Kieft
Sander Kieft
09/10/2023
Great experience working with Dylan. Good communication and really nice results. Left everything tidy and clean. Even helped us with tips and materials for some of the small painting jobs left. Would use them again for another assignment.
Thijs Nieuwenhuis
Thijs Nieuwenhuis
25/09/2023
Vorige week ons plafond laten spuiten door DTB schilderwerken de huiskamer keuken en gangetje 50m2 bij elkaar Dylan adviseerde ons om de gang niet te spuiten maar te rollen vanwege de nevel die misschien naar boven toe trekt na alles te hebben afgepakt en met plastic afgedekt en alles netjes dicht gekit zijn ze begonnen te spuiten met als eindresultaat een perfect streeploos hagelwit plafond en ook de gang super mooi En alles volgens afspraak en ook nagekomen Dylan super bedankt we zijn zeer tevreden Groetjes Matthijs
Jacqueline Poell
Jacqueline Poell
18/09/2023
Zeer tevreden over D.ten Bosch schilderwerken:vanaf aanvraag offerte(per direct gedaan),het starten van de klus(de volgende dag), de deskundige aanpak van houtrot,en het bijzonder fraaie eindresultaat. Een aanrader!
marianne bogaard
marianne bogaard
04/09/2023
Afgelopen weekend hebben Dylan en Lars mijn kozijnen en deuren buiten geschilders. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ze zijn deskundig, werken precies en zijn vriendelijk. Daarnaast kwamen ze op tijd en zijn ze altijd bereikbaar. Ik beveel ze daarom ook van harte aan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.