Schilder Edam

D. Ten Bosch schilderwerken realiseert mooi en vakkundig al uw schilderwerkzaamheden in Edam. Voor zowel particulieren en bedrijven. Wij verrichten al het voorkomende binnen en buitenschilderwerk in deze regio. Zowel nieuwbouw- als renovatie schilderwerk.

Wij gaan professioneel en vakkundig voor u aan de slag. Of wij nu uw gehele binnen- of buitenboel moet voorzien van een nieuwe laklaag of dat we alleen de plinten en deuren van uw woonkamer of bedrijfsruimte in een andere kleur moet schilderen. D. Ten Bosch schilderwerken uit Edam realiseert uw wensen van begin tot eind. Van voorbereiding tot uitvoering.

Binnenschilder in Edam

Naast een binnenschilder voor het schilderen van uw kozijnen, deuren en plinten verven, sauzen en spuiten wij ook uw muren en plafonds. Bel ons op het telefoonnumer 06 12811094 voor een snelle en gratis offerte voor een professionele binnenschilder in Edam en omgeving.

Buitenschilder in Edam

Wanneer u regelmatig onderhoud van uw buitenschilderwerk in Edam laat uitvoeren door een vakbekwame buitenschilder, levert dat naast een mooier uitstraling van uw woning ook een langdurig, probleemloos gebruik van uw pand op. Uw woning of bedrijfspand kan er anders namelijk flink op achteruitgaan door onder andere vervuiling en weersinvloeden zoals vorst, zon en regen.

Regelmatig onderhoud door een buitenschilder is daarom noodzakelijk om optimale bescherming te bieden. Voortijdige veroudering van kozijnen, houtwerk of een mogelijke renovatie van ramen en kozijnen voorkomt u grotendeels door periodiek onderhoud van het buitenschilderwerk.

Onze werkwijze

Na het ontvangen van uw mail, telefoontje of het door u ingevulde contactformulier op deze website, neemt D. Ten Bosch schilderwerken uit Edam snel maar uiterlijk de volgende dag contact met u op. Wij beantwoorden uw vragen, luisteren goed naar uw wensen en geven u advies over het schilderwerk. Indien noodzakelijk voor de prijsopgave, maken wij een afspraak met u om de schilderwerkzaamheden in Edam en omgeving ter plaatse te bekijken.

Samen met u bespreken wij de werkwijze. Vervolgens ontvangt u vooraf een gratis en vrijblijvende offerte van het uit te voeren schilderwerk. Na uw goedkeuring wordt het schilderwerk in overleg met u ingepland.


DTB schilderwerken is momenteel werkzaam in Purmerend, Volendam, Edam, Middenbeemster, Monnickendam en Zaandam. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen nood! Bel ons gerust en wij komen graag bij u langs.

U kunt bij ons terecht voor

  • Professioneel advies
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Spuitwerk (plafonds, wanden, kozijnen)
  • Wand afwerking
  • Houtrot
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Recensies

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?