PROJECT

Schilderen van schilderwerk kantoren en gezamenlijke ruimte

PERIODE

Mei 2024

OPDRACHTGEVER

Bedrijfspand Purmerend

OMSCHRIJVING

Dit project betrof het schilderwerk van diverse kantoren en gemeenschappelijke ruimtes in een groot bedrijfspand in Purmerend. Het doel was om een frisse en professionele uitstraling te geven aan het interieur, waarbij zowel het behoud van de uitstraling als functionele aspecten centraal stonden.

Het bedrijfspand werd intensief gebruikt, wat het noodzakelijk maakte om de schilderwerkzaamheden zo te plannen dat de bedrijfsvoering minimaal werd verstoord. Daarnaast was het belangrijk om materialen te kiezen die zowel duurzaam zijn als onderhoudsarm.

Voor het schilderwerk hebben we gekozen voor hoogwaardige, slijtvaste verf die bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk schoon te houden. De kleuren werden zorgvuldig geselecteerd om een lichte en ruimtelijke sfeer te creëren, die bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

De kantoren en gemeenschappelijke ruimtes in het bedrijfspand hebben een volledige metamorfose ondergaan. Het nieuwe schilderwerk zorgt voor een heldere en uitnodigende uitstraling, waardoor het pand een meer welkome omgeving voor zowel werknemers als bezoekers biedt.

schilderwerk bedrijfspand purmerend
schilderwerk bedrijfspand purmerend