Schilder Monnickendam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige schilder in Monnickendam? Zoek niet verder! DTB schilderwerken is er voor zowel particulieren als bedrijven en realiseert met trots al uw schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatie schilderwerk, binnen of buiten, wij hebben de expertise in huis om uw project van begin tot eind te verzorgen.

Ons team van professionele schilders gaat met precisie en vakmanschap te werk, of het nu gaat om het schilderen van uw gehele woning of slechts enkele kamers. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en uitgevoerd, zodat u zeker kunt zijn van een perfect eindresultaat. Of het nu gaat om het verven van de plinten en deuren in uw woonkamer of het opknappen van de buitenkant van uw bedrijfspand, wij staan voor u klaar.

Bij DTB schilderwerken draait alles om het vervullen van uw wensen. Wij nemen graag de tijd om uw ideeën te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvragen

schilderwerk Monnickendam

schilderwerk Monnickendam

Binnenschilder in Monnickendam

Bent u op zoek naar een professionele binnenschilder in Monnickendam en omgeving? Zoek niet verder! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het schilderen van uw kozijnen, deuren en plinten, maar ook voor het verven, sauzen en spuiten van uw muren en plafonds.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een strak en duurzaam eindresultaat. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte wilt laten schilderen, wij gaan professioneel voor u aan de slag en nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op het telefoonnummer 06 12811094 voor een snelle en gratis offerte. Wij staan voor u klaar met professioneel advies en uitstekende service.

Buitenschilder in Monnickendam

Het onderhoud van uw buitenschilderwerk is van groot belang voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Door regelmatig een vakbekwame buitenschilder in te schakelen, zorgt u niet alleen voor een mooie uitstraling van uw pand, maar ook voor een langdurig en probleemloos gebruik.

De invloed van vervuiling en weersomstandigheden zoals vorst, zon en regen kunnen namelijk flink impact hebben op de staat van uw pand. Door tijdig onderhoud te laten uitvoeren door een professional, voorkomt u schade aan uw gevels, kozijnen en deuren en bespaart u op de lange termijn kosten.

Als ervaren buitenschilder in Monnickendam staan wij voor u klaar om uw pand weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om het repareren van houtrot, het verven van uw kozijnen of het reinigen van uw gevel, wij hebben de expertise en materialen in huis om uw pand te beschermen en te verfraaien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte!

buitenschilder monnickendam

schilderwerk Monnickendam

Onze werkwijze

Bij DTB schilderwerken hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat wij snel, maar uiterlijk binnen één werkdag, bij u terugkomen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën.

Wij maken graag een afspraak met u om de schilderwerkzaamheden in Monnickendam en omgeving ter plaatse te bekijken. Zo kunnen wij een beter beeld krijgen van de werkzaamheden en u van een passend advies voorzien.

Samen met u bespreken wij de werkwijze en maken wij een duidelijke planning. Vervolgens ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte voor het uit te voeren schilderwerk. Pas na uw goedkeuring plannen wij de werkzaamheden in en gaan wij voor u aan de slag.

Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde op de hoogte blijft van de voortgang van het project en streven ernaar om het schilderwerk binnen de afgesproken termijn af te ronden. Bij ons staat uw tevredenheid voorop en wij gaan dan ook altijd voor het beste resultaat.

Offerte aanvragen


DTB schilderwerken is momenteel werkzaam in Purmerend, Volendam, Edam, Middenbeemster, Monnickendam, Zaandam en Wormer. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen nood! Bel ons gerust en wij komen graag bij u langs.

U kunt bij ons terecht voor

  • Professioneel advies
  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • Spuitwerk (plafonds, wanden, kozijnen)
  • Wand afwerking
  • Houtrot
VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Recensies

Wat vinden klanten van D. ten Bosch schilderwerken?

Gebaseerd op 109 recensies
Sonja Munnik
Sonja Munnik
13/03/2023
Dylan van DTB Schilderwerken is een topper! Hij is professioneel, betrouwbaar, zeer klantvriendelijk, komt zijn afspraken na, werkt zeer netjes en laat alles keurig achter. Dylan heeft samen met Jessie alle deuren, kozijnen, plinten en trap geschilderd. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen DTB Schilderwerken aan!
Henry Tjin
Henry Tjin
14/12/2022
Er is keurig werk geleverd! Dylan kwam al snel langs om te kijken wat er moest gebeuren en wanneer. Gaf ook enkele tips over de kleurkeuze van de verf en is klantvriendelijk ingesteld. Daags erna is er ook een scherpe offerte opgemaakt voor het schilderen van de wanden en plafond in onze woonkamer en kon er ook ongeveer een datum worden gepland. Zij waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig en de klus kon zelfs in 1 dag geklaard worden! - Er is vakwerk en kwaliteit geleverd - Ze hebben heel netjes gewerkt - Professioneel, klantvriendelijk en betrouwbaar Wij zijn super tevreden over het schilderwerk, dus heb je een schilder nodig: twijfel niet en maak een afspraak.
Alvy Rakimin
Alvy Rakimin
08/12/2022
Dylan denkt mee, geeft advies en is klantvriendelijk. Wij zijn niet alleen tevreden over het schilderwerk, maar ook over zijn professionele houding en betrouwbaarheid.
Robert Hana
Robert Hana
02/11/2022
Fantastisch werk afgeleverd. Bedankt!
Marjolein S. Goldewijk
Marjolein S. Goldewijk
18/10/2022
Zeer tevreden! Aanrader als je een goede, betrouwbare schilder zoekt.
Patricia Merton
Patricia Merton
10/10/2022
Dylan en Jessie hebben bij ons het trappenhuis, deuren en kozijnen geschilderd. Wat een professionals, werken super netjes en leveren heel mooi werk af. We zijn vet tevreden over de resultaten.
Truus Paay
Truus Paay
09/10/2022
Top schilder bij ons de deur en kozijnen gedaan in slaapkamer..vakkundige schilder en goede prijs afspraak ..we huren hem in voor meer klussen...
Pieter van Dijk
Pieter van Dijk
02/10/2022
Zeer tevreden over het schilderwerk dat door Dylan is gedaan. Professioneel, reageert snel en prettig in omgang.
Marika Roethof
Marika Roethof
05/09/2022
Dylan en zijn collega hebben bij ons alle buitenkozijnen en deuren geschilderd. Wij zijn heel tevreden over het strakke resultaat! De communicatie verliep heel prettig en betrouwbaar! Zeker aan te raden!
My Vintage Closet My Vintage Closet
My Vintage Closet My Vintage Closet
04/09/2022
Top werk geleverd! Kwam heel snel na mijn telefoontje langs om te kijken en heeft de houtrot direct verholpen. Meteen ook een offerte op gemaakt voor kozijnen buitenzijde schilderen. Goede prijs kwaliteit als je het mij vraagt. Drukke tijd maar hopelijk red je het nog deze zomer alle kozijnen te schilderen!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten van een schilder?

Weten wat u van uw schilder kunt verwachten? Bij DTB Schilderwerken krijgt u altijd hoge kwaliteit, deskundig advies, deskundige vaklui en een zeer scherpe prijs. Zo zorgt u goed voor uw huis of pand, en goed voor uw portemonnee. Wilt u weten wat precies de kosten zijn voor uw klus en wat u daar allemaal voor terugkrijgt? Vraag dan nu hier onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

De levensduur van buitenschilderwerk ligt tussen de 4 en 5 jaar. Na deze perioden kan het schilderwerk gaan bladderen of los komen te zitten. Dat is dan ook direct hoe vaak het buitenschilderwerk uitgevoerd moet worden, om de 4 a 5 jaar
Je houtwerk buiten geef je het best om de 4 jaar een nieuwe verflaag. Soms gaat je houtwerk langer mee, andere keren minder lang. Alles is afhankelijk van de weersomstandigheden en of je houtwerk zich bevindt op een plek waar de zon vaak pal op zit.

Hoe vaak het binnenschilderwerk moet gebeuren is ook afhankelijk van de ruimte.
Een houten kozijn in een badkamer zal eerder verfscheuren vertonen dan een houten kozijn in een woonkamer. Het binnenschilderwerk in de badkamer zal dan eerder aan de beurt zijn dan de woonkamer. Vocht en temperatuurverschillen spelen een belangrijke rol hierin.

En wat dacht u van de keuken? Door eventuele vet spatten op uw muur is een keukenmuur eerder toe aan een schildersbeurt dan een muur op een slaapkamer.

Ook de lichtinval in een ruimte is van invloed op het behoud van het binnenschilderwerk. Bij muren waar de hele dag de zon op staat, zal het schilderwerk minder lang mee gaan.