PROJECT

Schilderen van wanden, posten en deuren

PERIODE

Oktober 2023

OPDRACHTGEVER

Particulier woning Monnickendam

OMSCHRIJVING

In dit recent voltooide project hebben we een complete metamorfose van een woning gerealiseerd door het schilderen van deuren, posten en muren. Onze focus lag op het creëren van een harmonieuze en uitnodigende sfeer in de woning. 

De muren zijn zorgvuldig behandeld met een verf die een lichte structuur heeft. Dit zorgt voor een subtiele maar unieke uitstraling, die de kamers een frisse en moderne look geeft.

Voor de deuren en posten hebben we gekozen voor een hoogglans lakafwerking. Dit zorgt niet alleen voor een chique en elegante uitstraling, maar maakt ze ook gemakkelijker schoon te houden en duurzaam.

De combinatie van de lichte structuurverf op de muren en de glanzende afwerking van de deuren en posten resulteert in een esthetisch aangenaam contrast dat het interieur een opvallend en stijlvol karakter geeft.

Het eindresultaat is een prachtig afgewerkte woning, waarin elke ruimte een eigen, unieke uitstraling heeft. De hoogglans lak op de deuren en posten vormt een perfecte aanvulling op de subtiel gestructureerde muren, waardoor de woning een moderne en luxe sfeer uitstraalt.

Ons team van vakmensen is trots op het geleverde werk en de positieve impact die het heeft op de algehele uitstraling van de woning. Dit project is een perfect voorbeeld van hoe schilderwerk een ruimte kan transformeren.

binnenschilderwerk woning in monnickendam
binnenschilderwerk woning in monnickendam